Mannenretreat

We heten je graag welkom op ons Forest retreat

Avonturen en initiaties uit alle windstreken in een modern jasje.

Video Aspect Ratio: 16:9

Een waanzinnig weekend vol verrassende en speciale elementen. Dit gun ik iedere man. Je komt alleen, maar vertrekt met nieuwe broeders. Soms confronterend, maar zeker het gevecht waard. Ik ben herboren en voel weer dat ik leef! Dit is het begin van iets moois.

Robin

Beweging, kracht en koersverandering  

Lionwood richt zich niet op slapende schapen maar ziet het als haar roeping de sluimerende leeuw in jou te laten ontwaken. In onze retreats bewandelen we gezamenlijk het eeuwenoude pad van ‘Hero’ naar ‘Warrior’ door onze innerlijke draken te verslaan. Werken aan je bewustzijn zonder zweverigheid. Maar met je voeten geaard in de klei!

 

Dit is een 3-daags retreat in de natuur vol ademwerk, koude training, ruige spelelementen, survival, sharings en inspirerende wijsheid uit oude culturen. Hiermee begeleiden we je naar een soort 'High' of 'Flow' waardoor je persoonlijke stukken van een andere kant kunt benaderen of kracht vind om donkere stukken in jezelf aan te durven kijken en te integreren. Bovendien krijg je de praktische tools, daily practices en life hacks, die je na dit weekend sterk in het zadel van bewustzijn kunnen houden. In het oog van de storm zouden Taoïsten zeggen. Het broederschap en de veiligheid die in korte tijd ontstaat geeft vaak een veilige bedding om heel diep te kunnen gaan en stukken blijvende te kunnen transformeren.

Ingrediënten

  • Verblijf van 3 dagen op basis van volpension op de 'Hof van Axen'
  • Alle elementen van de Wim Hof Methode (koudetraining, ademwerk, focustraining)
  • Een authentieke Lakota zweethut-ceremonie (Geleid door Jan van Dijk)
  • Therapeutische technieken uit de psychodynamica. (Systemisch werk, Hypno, NLP)
  • Wapengekletter (Archery Attack, Bijlwerpen etc.) en je eigen mythische wapen(s)
  • Animal Movements
  • Survivaltraining- Microdosing
  • Een Momentum werkboek
  • Huiswerk 'to keep the Momentum going'
  • De magie van de groep, het bos en de vennen

Setting
We doen dit in een veilige en afgestemde omgeving waarin ruimte is voor vriendschap en verbinding. De Hof van Axen in Drenthe biedt dat. Evenals rust en rauwe natuur. De Hof is onze comfortzone op basis van volpension, warme kachels en met verrukkelijke biologische vegetarische maaltijden. Vanaf daar kunnen we het gebied buiten onze comfortzone gaan verkennen.
Deze weekenden worden geleid door therapeut, coach en Wim Hof Methode Trainer, Jelle Steenbeek.


Data en kosten:

4 t/m 6 oktober 2024 - € 967,- excl. btw 

(Betaling in 2 of 3 termijnen mogelijk)


Ondernemerseditie

13 t/m 15 november - € 1800,- excl. btw

Met Bas van Vugt (coach van www.hooggevoeligondernemen.nl) en Jelle Steenbeek.

Naast deze editie zal dit vergezeld zijn van extra coachingsmomenten 

Locatie: Hof van Axen, Drenthe


Echte mannen gaan een weekend met Jelle op pad! Durf jezelf eens echt te onderzoeken! Een weekend vol weerstand, spelen, en verbinding! De twee retreats waar ik bij was dit jaar zijn voor mij vergelijkbaar met 20 sessies bij een psycholoog. 

Martijn

4-6 okt 2024


Hof van Axen, Drenthe

13-15 nov 2024

Ondernemerseditie

Hof van Axen, Drenthe

Wat andere mannen vonden

Aanrader

Ik had wat weerstand bij het boeken van het mannenweekend, maar achteraf zo blij dat ik dit gedaan heb. Het was een weekend met een mix van spelen, spiritualiteit, zelfontplooiing en psychologie. Heerlijk om met een groep mannen moeilijke onderwerpen aan te pakken. Daarnaast was het verblijf in Hof van Aksen voortreffelijk, heerlijk eten en een schitterende locatie. Dikke aanrader voor elke man.

Benoit

Up to the next one

Wat een weekend! Samen met Jelle & Matthijs op reis. Nieuwe ervaringen, uitdagingen, rust, confrontatie, bewustwording, plezier, lachen, huilen, groepsgevoel, binding, balans zijn zomaar een greep aan indrukken van een mooi en goed geregeld weekend. Up to the next one!

Anoniem

Wijze innerlijke reis

Ik heb tijdens deze dagen  een wijze innerlijke reis gemaakt dankzij een stevige en respectvolle begeleiding en me daarbij begevend in faciliteiten en groepsdynamiek die alle zintuigen dieper prikkelen,- verdieping en ruimte geven. Geef jezelf dit kado als je groei en potentie werkelijk ruimte wil ontvangen. 

René

Regie over eigen leven

Tijd nemen voor zelfreflectie is belangrijk als je de regie over je leven wilt behouden. Het bijwonen van deze Lionwood '4 elements men's retreat' heeft een zaadje geplant dat ik kan cultiveren om een grotere bijdrage te leveren om ervoor te zorgen dat ik meer tijd voor mezelf krijg en betere plannen en beslissingen neem. Of ik na dit weekend nog een quote heb? There is no Plan(et) B. -

André

Beste Cadeau

Het beste cadeau wat ik mezelf heb gegeven de afgelopen jaren en een must-do voor elke vent. Jelle en Matthijs hebben een gebalanceerd programma ontwikkeld die je weer kennis laat maken met je werkelijke ik. Met een lach op mijn gezicht denk ik terug aan de struggles in de zweethut, de magische ademsessie in het bos het spelen en de heerlijke maaltijden. Een weekend uit je kop en vol verbinding!

Jeroen

Mooie combi

Heel sterk, mooie combi van diepgang en gewoon ongecompliceerd samen zijn met mannen onder elkaar en mooie dingen doen samen.

Mannenweekend 

Eiffel

Geen Drup

Ik drink nog steeds geen drup en ben heel krachtig en bewust doorgegaan na het doorbreken van de patronen die ik mezelf had aangeleerd afgelopen paar jaar.

Mannenweekend 

Eiffel

Te gek

Ik vond het overall te gek. Het stil lopen naar het kasteel met fakkels. De lokatie. De accomodaties. Het eten. De sfeer. De uitdagingen. De begeleiding :-). 

Mannenweekend 

Eiffel