Data Mannen Retreats (Dag-retreat)

Data Mannen Retreats (SUP-retreat)

Data Mannen Retreats (Forest-retreat)

Wim Hof Methode Workshops Rotterdam


Ik heb samen met een mooie groep mannen een mooie ervaring toegevoegd met het hypno ice experiment. Jelle & Vinod hebben een mooi event gecreëerd door hun krachten te bundelen. Het was zeer leerzaam, gezellig en vooral uitdagend. Hiervoor heb je weer je leerstand aan te zetten.

Jeroen

Deze ervaring heeft me enorm geholpen in het verleggen van mijn grenzen. Dankzij de fantastische begeleiding voelde ik me veilig en kon ik me volledig overgeven aan het moment. Er werd goed uitgelegd wat je kon verwachten van het ijsbad en ook bij de ademhalingsoefening werd je erdoorheen gecoacht zodat je volledig op jezelf kon focussen.
Heel veel dank! 

Renée

Wij hebben de dag als zeer tof ervaren en zijn een ervaring rijker. De ervaring in de Kralingseplas, de lunch, de ademhalingsoefeningen en het ijsbad hebben er voor gezorgd dat we een hele fijne dag hebben gehad. We doen nu iedere dag een begeleide ademhalingsoefening als start met daarna een koude douche. Allebei voelen we ons veel fitter gedurende de dag, echt een bizar verschil. Woensdag gaan we zwemmen in de zee (jahoe!). Dank voor de goede begeleiding!

Dennis en Esther