You’re not stuck…

Je draait alleen automatisch bepaalde patronen van gedrag af die in het verleden werkten. Die patronen werken je nu echter tegen. De reden waarom je niet vooruit komt is omdat je een oude formule blijft gebruiken voor een nieuw level in je leven. Verander de formule en krijg een ander resultaat. Retreat!   


Schud die leeuw in je wakker!

Lionwood richt zich niet op slapende schapen maar wil de leeuw in jou te laten ontwaken. In onze retreats bewandelen we gezamenlijk het eeuwenoude pad van ‘Hero’ naar ‘Warrior’ door onze innerlijke draken te verslaan. Werken aan je bewustzijn zonder zweverigheid. Maar met je voeten geaard in de klei!

  

Dit is een dagretreat (of overnight retreat) gericht op mannen die hun innerlijke kompas zoeken. En weten dat je je daarvoor terug moet trekken met gelijkgestemden in de natuur. Ademwerk, koude training, ruige spelelementen, survival, sharings en inspirerende wijsheid uit oude culturen vormen hier de basis. Zo begeleiden we je naar een andere staat van zijn (innerlijke stilte) waardoor je de kracht vind om stukken in jezelf aan te durven kijken en waar nodig te transformeren. Je gaat in proces. Bovendien krijg je hier de praktische tools die je na dit weekend sterk in het zadel van bewustzijn kunnen houden. 

Kortom: een APK voor de ziel!

Ingrediënten

Centraal staat het aansnijden van, en coaching op universele topics van de man (o.a. Mind States, Bewustzijn, Sex en relaties, Leiderschap, ‘je donkere kant’ en Autonomie). Hieraan gekoppeld ook gezamenlijke sharings. De inhoud van onze retreats kan verschillen per datum. Een mix van onderstaande ingrediënten maakt dit avontuur in de natuur vaak tot een effectieve reset die je lang zal heugen.

 

  •         Elementen van de Wim Hof Methode (koudetraining, ademwerk, en focustraining)
  •         Therapeutische technieken uit de psychodynamica. (systemisch werk, hypnotherapie, NLP)
  •         Wapengekletter en rough play (archery attack, bijlwerpen etc.)
  •         Animal Movement (full body workouts)
  •         Survivaltraining (vuur maken/bivak/shelter building etc.)
  •         Microdosing
  •         Huiswerk 'to keep the Momentum going'
  •         Broederschap en magie
  •         Stand Up Paddling (geen eerdere SUP-skills required!)
  •         Hiking


Begeleiding

De dagretreats worden geleid door therapeut, coach en Wim Hof Methode Trainer, Jelle Steenbeek. (Al dan niet met sidekicks wanneer de groepsgrootte daarom vraagt). Jelle heeft al tien jaar ervaring in het begeleiden van groepen door fysiek, mentale en spirituele transities heen. In deze retreats komt dit alles samen.


Coming up

Data: Zaterdag 25 Mei 2024, zondag 7 juli 2024.

Dag retreat Meijendel (Den Haag) Strand en bos.

Start: 11:00 s’ochtends tot 22:00 s’avonds (drinken, snacks, lunch en avondeten inbegrepen)

Bijzondere benodigdheden: wandelschoenen / zwembroek / handdoek / warme- en regenkleding / rugzak

Meer info volgt na boeking. € 247,- excl. btw

Count me in!

Zaterdag 25 mei 2024

Meijendel, Den Haag (Wassenaar)

Zondag 7 juli 2024

Meijendel, Den Haag (Wassenaar)